15.06.2008

Steaua este performera editiei 2008 a Cupei Bucuresti la rugby pentru copii

500 de copiii, 16 echipe, trei grupe de varsta: 8, 10 si 12 ani, oficiali, antrenori, parinti si sustinatori. Cam asta este descrierea succinta a Cupei Bucuresti la rugby pentru copii care s-a desfasurat ieri pe stadionul Steaua. Organizata de Asociatia Municipala de Rugby Bucuresti [AMRB] competitia, ajunsa la editia cu numarul 29, a adunat echipe din Capitala, dar si din Barlad, Iasi, Gura Humorului, Brasov si Mihai Viteazul [ultima este o exceptie: echipa de rugby copii dintr-o comuna ardeleana, sustinuta de un grup de entuziasti]

Fara indoiala, Steaua a luat caimacul acestei editii a Cupei Bucuresti. Participanta la toate cele trei finale: R8, R10 si R12, Steaua a castigat una dintre ele, cea la grupa de varsta 10 ani. In finala au ajuns Steaua si Flamingo, adversarul istoric al copiilor din Ghencea. Meciul a fost aprig disputat, si dupa terminarea reprizelor oficiale si dupa prelungiri, s-a aplicat regula eseului de aur, eseu inscris de Adrian Hancu. Prin acest eseu, Adrian a adus Cupa Bucurestiului in vitrina cu trofee a Stelei.Copiii din Barlad si cei de la Select au jucat in finala mica, moldovenii luand bronzul la grupa de varsta 8 ani.

Flamingo si Steaua au mai disputat finala si la grupa de varsta 8 ani, de data asta a castigat Flamingo, cu scorul minim 5 – 0. Finala mica la 8 ani a fost disputata de Select si Mihai Viteazul, echipa din Capitala castigand locul trei.

Steaua a disputat si finala la grupa de varsta 12 ani, parteneri fiind copiii din Mihai Viteazul. Spartanii din Arieseni au castigat cu trei eseuri diferenta, 15 – 0, si au plecat in Ardeal cu trofeul. Brasovul si Select au luptat in finala mica si copiii din Capitala au castigat locul trei la grupa de varsta 12 ani.

Niciun comentariu: