21.06.2008

IRB Nations Cup 2008: Stejarii Romaniei doborati de antilopele sud-africane

Romania ne-a aratat in ultima zi a IRB Nations Cup ca ne recapatam mandria de natiunie rugbystica. Echipa noastra a jucat de la egal la egal cu Emerging South Africa aproape un meci intreg, crezand mereu ca, ajutata de un public foarte entuziast, poate invinge si astfel poate lua marele trofeu.

Penalitatile lui Dumbrava si Dimofte dar mai ales eseul lui Corodeanu ne-au aratat ca Romania are forta de a juca in fata unei formatii a doua a campioanei lumii! Am pierdut cu 13-25, dupa doar 6-10 la pauza, insa am castigat dreptul de a crede ca avem o echipa cu adevarat luptatoare. Africa de Sud a luat din nou marele trofeu iar Romania s-a clasat pe 3.

Anul trecut, Romania pierdea cu 7-61 in fata Africii de Sud A, tot la Bucuresti. E drept, s-a spus ca echipa de atunci a sud-africanilor a fost mai puternica. Dar la fel de adevarat este ca Romania avea anul trecut echipa cu care a mers la Mondiale in teren. Anul acesta, cu foarte multi jucatori schimbati, scorul a fost 13-25. Concluziile le trageti dumneavoastra.

Niciun comentariu: