19.06.2008

IRB Nations Cup: Rusia – Uruguay, “derbyul suferindelor” deschide maine Etapa a III-a a turneului

Rusia si Uruguay sunt cele doua formatii care pana acum nu au nici o victorie, asa ca joaca din orgoliu si pentru a nu pleca acasa cu coada intre picioare. Atat rusii cat si uruguayenii au facut numeroase schimbari in echipa de start, dorind sa dea sansa tuturor jucatorilor sa evolueze la acest turneu.

In mod normal, rusii sunt favoriti in acest meci inaugural de maine. Atat prin prisma faptului ca au o echipa puternica si cu destula experienta internationala cat si pentru ca s-a observat o crestere in jocul lor dupa primele etape. Invinsi la scor de Italia, rusii au evoluat mlt mai bine in fata Romaniei, cedat la doar 1 punct.
Uruguayenii au demonstrat insa la IRB Nations Cup ca nu au venit la plimbare si au aratat chiar ca alcatuiesc o echipa foarte solida pe inaintare, lucru complet necunoscut noua inainte de primele meciuri. Dupa ce si-au adus si doi jucatori care evolueaza in Franta, lotul uruguayan a fost mereu in miscare de altfel, sunt extrem de decisi sa sparga gheata si sa obtina un succes.

Niciun comentariu: