13.06.2008

IRB Nations Cup: Romania este pregatita sa invinga Rusia

Nationala Romaniei se pregateste pentru cel de-al doilea joc al sau de la IRB Nations Cup 2008. Dupa ce am invins Uruguayul in prima etapa, 10-6, ne trebuie un succes, eventual cu bonus, in fata Rusiei pentru a juca in ultima runda cu gandul la trofeu in fata Africii de Sud.

Marin Mot, antrenorul nationalei Romaniei, a intrat in febra celei de-a doua partide a echipei noastre de la IRB Nations Cup. „Trebuie sa castigam si sa aratam ca ne-am maturizat fata de ultimele meciuri pierdute in fata lor. Evident ca daca vom evolua bine vom lua si bonus. Este insa obligatoriu sa strangem randurile si sa eliminam greselile din prima partida. Rusii sunt atletici si joaca mult la contact, asa ca ii vom putea depasi doar prestand un joc complet, pe grupe, in care sa castigam toate baloanele noastre si sa luam si de la ei pe momentele fixe”, a declarat Mot.

Invinsi in prima runda de Italia, 15-38, rusii privesc cu teama spre partida cu Romania desi nu o arata in mod explicit. Antrenorul Nikolay Nerush a declarat ca “Romania a parut o echipa solida in primul ei joc cu Uruguay, pe cand noi am suferit mult in fata Italiei. Chiar daca am castigat ultimele meciuri cu Romania este clar ca acum aveti prima sansa. Jucati acasa, aveti si publicul de partea voastra. Noi speram sa facem un meci mai bun si spectacol”.

Echipa noastra are de luat o importanta revansa in fata Rusiei, pentru ca acestia ne-au invins in ultimele trei meciuri consecutive.

Niciun comentariu: