10.06.2008

Caplescu incert pentru meciul de maine al Romaniei!

Nationala Romaniei are o problema destul de serioasa inaintea primei sale partide de la IRB Nations Cup. Mijlocasul la gramada Ciprian Caplescu s-a accidentat ieri seara la antrenamentul in nocturna de pe stadionul Arcul de Triumf si este incert pentru partida de debut de maine, cu Uruguay.

Caplescu a suferit o intindere si astazi dimineata a avut o serie de investigatii medicale. Informatiile de la doctorii Romaniei sunt ca el are mari sanse sa joace, dar se asteapta pana maine cu cateva ore inainte de meci sa vada daca se va putea reface. ”Caplescu are un usor edem la nivelul cvadricepsului, dupa lovitura primita in urma cu 8 zile. Poate fi apt de joc, dar cu pregatire speciala. Exista insa si sanse sa nu joace, totul depinde de cum se va simti el inaintea partidei .100% va fi insa apt la meciul al doilea, de duminica 15 iunie, cu Rusia”, a declarat Alin Popescu, medicul formatiei noastre. In cazul in care Caplescu nu va putea juca, Romania ramane cu un singur mijlocas la gramada, debutantul Florin Surugiu de la Olimpia.
Romania debuteaza maine la IRB Nations Cup 2008 de la ora 20:00, jucand impotriva Uruguayului. Meciul va fi transmis pe Sport. Ro si Eurosport2.

Niciun comentariu: