23.06.2008

Churchill Cup a merge in acest an in vitrina England Saxons

Desfasurata in paralel cu IRB Nations Cup, Churchill Cup s-a desfasurat in Canada si Statele Unite. Au participat Grupa A: Argentina Pumas, Canada si Scotia A, grupa B: Irlanda A, England Saxons si echipa Statelor Unite. Daca IRB Nations Cup a fost castigata de Emerging Springbocks, Churchill Cup a revenit pentru a patra oara saxonilor.

England Saxons a castigat pentru a doua oara consecutiv Barclays Churchill Cup. Saxonii au castigat, la Chicago, in fata echipei A a Scotiei cu 36 – 19. De cand fiinteaza, de sase editii, Churchill Cup a fost adjudecata de patru ori de englezi.
Invingand prin talent si tenacitate, saxonii s-au remarcat prin Jordan Crane, desemnat jucatorului turneului, prin Matt Banahan, cel care a marcat cele mai multe eseuri si prin Ryan Lamb, jucatorul lui Gloucester, ale carui lovituri de picior au punctat decisiv pentru Anglia. „A fost o placere sa lucrezi cu echipa. Victoria de astazi este o mare performanta si este datorata intregii echipe. Prin castigarea turneului cred ca am realizat ce ne-am propus, am invins si, totodata, am jucat un rugby de inalta valoare” a declarat Steve Bates, antrenorul englez, dupa castigarea turneului.

Niciun comentariu: