30.05.2008

FINALA DIVIZIEI NATIONALE: Steaua-Dinamo se ridică la nivelul Challenge Cup

Tehnicianul echipei Steaua, Costică Florea, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că finala Diviziei Naţionale cu Dinamo are valoare unui meci din Challenge Cup şi că nicio echipă din provincie nu se poate gândi la titlu atâta timp cât nu se impune în faţa formaţiilor bucureştene.
Tehnicianul a fost completat, legat de finala programată sâmbătă, de căpitanul Stelei, Ionuţ Dimofte: "Suntem de valori apropiate şi cine va greşi mai puţin va câştiga. Dacă nu vom repeta greşelile din finala Cupei, vom câştiga. Partida trebuie să fie un adevărat spectacol pentru că o să fie multă lume".

Căpitanul alb-roşiilor, Costică Merşoiu, care a activat şi la Steaua, a afirmat că dacă echipa va prinde o zi la fel de bună ca în finala Cupei, atunci Dinamo poate realiza eventul: "Este un meci important pentru ambele echipe. Noi am demonstrat în finala Cupei că suntem cei mai buni şi sper să prindem o zi la fel de bună".

Tehnicianul dinamoviştilor, Daniel Neaga, a explicat ce înseamnă pentru rugby-ul autohton acest meci: "Am prevăzut această finală şi este în beneficiul rugby-ului românesc, pentru că adună cei mai buni jucători, 80% din naţională va fi pe teren. Vrem să fie un adevărat spectacol şi ne dorim să câştigăm, ca de fiecare dată când un trofeu e pus în joc".

Dinamo şi Steaua s-au întâlnit în finala Cupei României disputată pe 10 mai, când alb-roşii s-au impus cu scorul de 30-18. Până acum, Steaua are 24 de titluri de campioană, în timp ce Dinamo are doar 15.

Finala Diviziei Naţionale este programată sâmbătă, de la ora 16:00. Biletele la acest meci au preţuri cuprinse între 10 şi 25 de lei. Meciul pentru locurile 3-4 se va juca tot sâmbătă, de la ora 13:00, între CSM U Baia Mare şi RCJ Farul. Ambele partide se vor juca pe Stadionul Arcul de Triumf din Bucureşti.

Niciun comentariu: