16.04.2008

Farul a inceput pregatirea derby-ului cu Dinamo

Despartita de un singur punct de Dinamo Bucuresti in clasamentul play-off-ului Diviziei Nationale de rugby, dupa disputarea primelor sapte etape, echipa Rugby Club Judetean Farul Constanta isi mentine intacte sansele la titlul de campioana.

Constantenii spera sa aiba un avantaj in plus si sa dispute meciul din semifinale pe teren propriu, lucru realizabil doar daca vor incheia play-off-ul pe una dintre primele doua pozitii. In aceste conditii, elevii lui Leodor Costea nu au decit varianta victoriei in derby-ul programat simbata, de la ora 15.00, in fieful dinamovistilor, in runda a opta.
“In tur, i-am scapat din mina, dupa ce am condus cu 20-6. A fost o lipsa de concentrare si cred ca ne-am crezut invingatori prea devreme. Dinamo nu ne-a impresionat insa cu nimic si nu cred ca sint de nebatut. Ne-am invatat lectia si va fi altfel de aceasta data”, a spus unul dintre jucatorii de baza ai formatiei de pe litoral, George Chiriac.
Optimismul “alb-albastrilor” se leaga si de revenirea celor trei internationali georgieni, Natriashvili, Samkharadze si Uchava, care au pus umarul, simbata, la victoria nationalei gruzine, 18-12, in disputa cu Rusia din Cupa Europeana a Natiunilor. In urma acestui succes, Georgia a cistigat competitia cu o etapa inainte de final.
“Cei trei georgieni s-au intors la Constanta luni seara si vor avea timp sa se refaca in zilele ramase pina la meci. In plus, Catalin Nicolae si-a reluat antrenamentele dupa accidentarea suferita in partida cu Steaua si va fi apt de joc”, a spus antrenorul Leodor Costea.

Niciun comentariu: