22.04.2008

DIVIZIA NATIONALA: Farul promite spectacol in derby-ul cu Steaua

Invinsi fara drept de apel in derby-ul cu Dinamo, elevii lui Leodor Costea se pregatesc sa-si spele imaginea intr-un alt meci de traditie al Diviziei Nationale de rugby.

Miine, constantenii vor da piept cu Steaua Bucuresti, pe teren propriu, de la ora 15.00, in etapa a 9-a din play-off si vor sa provoace liderului prima infringere din aceasta faza a competitiei.
“Nu este vorba de revansa. Cuvintul de ordine va fi spectacolul. Echipa va inaugura noul echipament de culoare alba, adus din Franta, terenul se prezinta in conditii excelente, iar intrarea pe stadion va fi libera. Sper sa ne regasim, sa stringem rindurile si sa iesim din aceasta stare haotica. Trebuie sa ne gasim drumul si sa cistigam acest meci. Este adevarat ca se resimte o stare de oboseala dupa programul din ultima vreme, dar toti jucatorii trebuie sa faca eforturi si sa dea totul pe teren”, a declarat directorul executiv al RCJ Farul, Aurelian Arghir.
Teoretic, formatia constanteana mai are sanse sa incheie play-off-ul pe locul secund, daca va invinge Steaua si U. Cluj cu punct bonus, iar stelistii vor pierde la scor si derby-ul cu Dinamo, din ultima etapa. “Pentru mine nu prea conteaza daca vom juca sau nu in semifinale pe teren propriu. Daca sintem mai buni, ne putem invinge adversarul si in deplasare”, a explicat Arghir.

Niciun comentariu: