15.05.2008

Noua echipe de copii din Capitala vor lupta pentru Cupa Select Carrefour la rugby


Select, echipa organizatoare, a invitat urmatoarele cluburi din Bucuresti: CCS 3 Steaua, CSA Steaua, CS Dinamo, Clubul scolar sportiv 6, RC Flamingo, RC Pantelimon, CS Metrorex, CS Olimpia. Fiecare grupa de varsta: R 12, R 10 si R 8 a fost impartita in doua grupe competitionale A si B.

Iata distributia grupelor:

R 12
Grupa A: RC Select, CS Dinamo, CS Olimpia, CS Metrorex
Grupa B: CCS 3 Steaua, RC Pantelimon, CCS 6, Rc Flamingo

R 10
Grupa A: RC Select, CS Dinamo, RC Pantelimon
Grupa B: CCS 3 Steaua, RC Flamingo, CS Olimpia

R 8

Grupa A: RC Select, CSA Steaua, RC Pantelimon
Grupa B: CCS 3 Steaua, CS Olimpia, RC Flamingo

Meciurile din grupe se vor desfasura pe sistemul fiecare cu fiecare. Castigatorii grupelor urmeaza sa-si dispute semifinalele si, apoi, finala. Durata meciurilor: R 12 – doua reprize a cate 15 minute, R 10 – 2 reprize a cate 10 minute, R 8 – doua reprize a cate 7 minute. Fireste, reprizele vor fi despartite de pauze de odihna.

2 comentarii:

Anonim spunea...

felicitari si bravo pentru efortul depus , acest sport merita toata recunostinta publicului roman si apoi de la cea mai frageda varsta se practica rugby-ul !
sper ca si dumneavoastra cei care initiati copiii sa aveti satisfactii deosebite ,chiar daca recunostinta nu este vizibila
continuare placuta

Manolache Mihai Alexandru spunea...

Eu chear sunt la un culb de rugby R.C Flamingo sunt unu dintre copii si imi place acest sport Sper ca pe viitor sa vina mai multi copii si sa joace rugby , si acest sport merita sa fie cunoscut .
Toate echipele cu care am jucat mau inpresionat !!
Rugbyul este singurul sport care mia placut si care am fost acceptat