09.04.2008

Steaua, invingatoare in restantele de la Juniori U18 si U19

CSS 3 Steaua a disputat astazi doua partide restante din Divizia Nationala la Juniori, U18 si U19, avand ca adversar selectionata din Republica Moldova. Bucurestenii au castigat in ambele meciuri, reusind insa sa ia bonusul doar intr-unul din ele. La Juniori U19 diferenta a fost considerabila, 66-6, asa ca punctul bonus ofensiv a venit de la sine. La Juniori U18 insa, stelistii au castigat doar cu 14-12, lasand Moldova sa plece acasa cu un punct bonus defensiv. Meciurile juniorilor continua vineri cu o partida in devans, apoi duminica se disputa runda a XVIII-a.

6 comentarii:

Unknown spunea...

A fost clar ca la U18, meciul a fost facut de arbitri...

Anonim spunea...

Steaua a castigat corect

Anonim spunea...

Steaua castiga corect orice meci bai hahalero

Anonim spunea...

As avea si eu nevoie de un numar de telefon de la clubul Steaua unde se pot face inscrieri pentru juniori am un prieten irlandez care are un copil de 11 ani si ii place mult sa joace rugby ...as putea sa am mai multe detalii despre inscriere si daca in perioada de vara se fac antrenamente multumesc!!!!

VS spunea...

Pentru anonim (cel care a lasat mesajul pe 23 aprilie 2008): Scuze pentru intarziere. Da, se vor face antrenamente si in timpul verii. Inscrierea se face dupa o discutie cu antrenorii, este gratuita (ca si antrenamentele si participarea la meciuri). Cursurile se tin la baza de antrenament a Stadionului Steaua (din B-dul Ghencea). Antrenamentele au o durata de 2 ore si, in timpul vacantelor scolare, se desfasoara dupa un orar ce va fi anuntat in acea perioada. Programul antrenamentelor din acest moment este afisat pe pagina de intrare a blogului. Meciurile se desfasoare, de obicei, la sfarsit de saptamana fie la Stadionul Steaua fie la Stadionul National Arcul de Triumf. Daca doriti numarul de telefon al antrenorilor, reveniti, va rog, cu aceasta solicitare trimitand un email la adresa: secrieruv@gmail.com.
Multumesc,
Cu stima,
administrator site

Anonim spunea...

vreau sa ma inscriu si eu la rugbi adc e vb ape id mari_jmech