10.04.2008

Intrati in dialog cu noi

Comunicarea cu voi, beneficiarii acestui spatiu dedicat rugbyului si, mai ales, micilor rugbisti, este foarte importanta. De aceea va invitam sa deveniti membrii ai acestei comunitati virtuale. Va anuntam ca am creat grupul de discutii rugbysteaua. Puteti intra in dialog cu noi, puteti posta stiri, comentarii si informatii care vor ajunge la toti membrii grupului. Acum e mai simplu. Pagina principala a grupului este: http://groups.google.ro/group/rugbysteaua1, iar adresa de email la care asteptam inscrierea voastra este: secrieruv@gmail.com.

Daca vreti sa deveniti membru al acestui grup de discutii trebuie sa trimiteti un email de confirmare la adresa: secrieruv@gmail.com, care sa contina numele dvs si o adresa de email activa. Apoi, din momentul acceptarii, puteti vizualiza toate mesajele membrilor grupului si puteti trimite propriile mesaje care vor ajunge la toti membrii grupului. Asteptam inscrieri!

2 comentarii:

Anonim spunea...

Felicitari pentru initiativa...Sunt convins ca acest pas in lumea rugbystica virtuala va lua amploare

VS spunea...

Multumim pentru felicitari. Si, intr-adevar, speram ca aceasta comunitate sa se dezvolte la fel de frumos ca si cea a spectatorilor de rugby din Romania. Va asteptam sa ne vizitati in continuare.