01.06.2008

Doi suporteri s-au ales cu dosare penale după incidentele de la meciul Dinamo-Steaua

Doi dintre suporterii care au fost implicaţi sâmbătă în incidentele dinaintea meciului Dinamo-Steaua, scor 6-0, s-au ales cu acte premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.
Alte trei persoane, printre care şi directorul adjunct al firmei de pază care asigura securitatea la acest meci, au fost amendate cu sume cuprinse între 100 de lei şi 1.500 de lei, se arată într-un comunicat al Jandarmeriei Române.
Cu puţin înaintea începerii meciului de pe Stadionul Arcul de Triumf, suporterii stelişti şi dinamovişti s-au bătut în faţa intrării în arenă. Acest conflict a apărut deoarece concomitent cu accesul suporterilor dinamovişti a apărut şi un grup de 20 de suporteri stelişti care au aruncat cu pietre.
Dinamo a câştigat, sâmbătă, finala Diviziei Naţionale la rugby, după ce a învins pe Steaua, scor 6-0, şi a devenit campioana României, realizând astfel eventul, după ce a reuşit în acest sezon să câştige şi Cupa României.

Niciun comentariu: