10.07.2008

Metrorex refuza promovarea in Divizia Nationala – Brasov are sansa de a scapa de retrogradare

S-a risipit incertitudinea in ceea ce priveste promovarea Metrorexului in Divizia Nationala. Desi a castigat acest drept terminand pe locul 2 in Divizia A, Metrorex a declinat promovarea in primul esalon “din motive de ordin organizatoric si financiar”, precizand ca va continua sa joace in Divizia A.

In aceste conditii ramane in Divizia Nationala echipa mai bine clasate dintre cele doua retrogradate de la finalul sezonului trecut, adica CFR Brasov. Brasovenii au fost instiintati de faptul ca pot sa scape de retrogradare si urmeaza sa dea un raspuns privind inscrierea lor in Divizia Nationala pana pe 25 iulie.

Pentru al 3-lea an la rand Metrorex nu doreste sa joace in Divizia Nationala desi isi castigase acest drept promovand din Divizia A. Echipa bucuresteana a anuntat in mod oficial ca nu se va inscrie in sezonul 2008-2009 al primei ligi.“Din motive de ordin organizatoric si financiar CS Metrorex nu poate sa onoreze promovarea in Divizia Nationala. Mentionam ca dorim sa ne desfasuram activitatea la nivelul Diviziei A”, se spune in adresa oficiala inaintata de Metrorex catre FRR.

Asta inseamna ca, desi clasata pe locul 2 in Divizia A si cu drept de a urca in primul esalon, Metrorex alege sa spuna “pas” si sa ramana in liga secunda. Banii si terenul au fost principalele motive care au dus la aceasta decizie.

Niciun comentariu: