10.07.2008

Cleopatra este prima formatie inscrisa in Divizia Nationala 2009

Desi mai sunt mai multde doua luni pana la prima etapa s-a inscris deja prima echipa care are dreptul de a evolua in aceasta competitie. Cea care a spart gheata este nou promovata Constructorul Cleopatra, formatia care a castigat Divizia A, liga secunda, in sezonul trecut.

Cu Cristi Branescu antrenorul principal si Marian Nache secund, Cleopatra isi propune pentru inceput sa evite retrogradarea in acest prim sezon al sau in elita. “Cred ca putem sa evitam ultimele locuri, pentru ca sunt 6-7 formatii din campionat la nivelul nostru de joc. Pastram in mare lotul cu care am promovat insa sper sa ne si intarim cu cateva transferuri. Saptamana viitoare ne reunim si incepem pregatire si tot atunci sper sa concretizam si transferurile”, ne-a marturisit principalul celor de la Cleopatra, Cristi Branescu.

Constructorul Cleopatra a fost formatia care a dominat autoritar Divizia A, incheind sezonul cu o singura infrangere din 16 partide. Acum se pregateste pentru prima divizie si a fost prima formatie care s-a inscris pentru sezonul 2008-2009 al Diviziei Nationale.

“In mod evident acest prim an va fi unul in care ne propunem sa ne mentinem in prima divizie. Poate mai tarziu sa avem si alte ambitii. Acum insa este important sa reusim sa ne acomodam cu Divizia Nationala”, ne-a marturisit Cristian Branescu, antrenorul principal al Cleopatrei,

Niciun comentariu: